Általános szerződési feltételek

Általános Vásárlási Feltételek / Használati Feltételek

Az alatnica-dobes.com internetes áruház meglátogatásával vagy vásárlásával elfogadja az alábbiakban ismertetett használati feltételeket. Kérjük, olvassa el figyelmesen és ismerkedjen meg a szabályokkal, amelyeket alkalmazunk. Az alatnica-dobes.com fenntartja a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül módosítsa és kiegészítse ezeket a használati feltételeket.

Elektronikus kommunikáció
Amikor meglátogatja az alatnica-dobes.com oldalt vagy e-mailt küld nekünk, elektronikus úton kommunikál velünk. A használati feltételek elfogadásával beleegyezik abba, hogy elektronikus úton kommunikál velünk. Kommunikációnk Ön felé e-mailben (e-mail) vagy a webhelyen közzétett értesítéseken keresztül történik.

Adatvédelmi nyilatkozat
Az alatnica-dobes.com internetes áruház nevében kötelezzük magunkat arra, hogy minden vásárlónk magánéletét megőrizzük. Csak a szükséges, alapvető adatokat gyűjtjük a vásárlókról/felhasználókról és az üzleti tevékenységhez és a felhasználók tájékoztatásához szükséges adatokat, a jó üzleti szokásokkal összhangban, a minőségi szolgáltatás nyújtása érdekében. A vásárlóknak lehetőséget biztosítunk a választásra, beleértve azt is, hogy döntsenek arról, hogy törölni kívánják-e magukat a marketing kampányokhoz használt levelezési listákról. Minden felhasználói/vásárlói adatot szigorúan bizalmasan kezelünk, és csak azoknak a munkavállalóknak hozzáférhetőek, akiknek ezek az adatok szükségesek a munkájukhoz. Az alatnica-dobes.com internetes áruház minden alkalmazottja (és üzleti partnere) felelős az adatvédelmi alapelvek tiszteletben tartásáért.

Szellemi tulajdon
Az ezen az oldalon megjelenített tartalom, mint például az oldalak, tervezési elemek (gombok, ikonok stb.), szövegek, fényképek, logók, hangfelvételek és szoftverek az alatnica-dobes.com vagy beszállítóinak tulajdonát képezik, és előzetes beleegyezésünk nélkül nem használhatók fel. Ha úgy véli, hogy az alatnica-dobes.com oldalon található tartalom az Ön tulajdonát képezi és visszaéltek vele, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba a szellemi tulajdon megállapítása érdekében. Az internetes oldalakon elérhető információk kizárólag tájékoztató jellegűek, nem használhatók kereskedelmi célokra és nem oszthatók meg harmadik felekkel.

Az Ön fiókja
Ha használja az alatnica-dobes.com oldalt, Ön felelős a fiókja és a regisztráció során kapott jelszavak titkosságának fenntartásáért. Az alatnica-dobes.com oldal használatával Ön felelős minden tevékenységért, amely a fiókjában és jelszavával történik. Kiskorúak csak szülői vagy gyámi felügyelet mellett használhatják az oldalunkat. Az alatnica-dobes.com fenntartja a jogot, hogy megtagadja a szolgáltatások nyújtását, megszüntesse a fiókot vagy törölje a megrendelést, ha a használati feltételek megsértését állapítja meg. A regisztráció során megadott adatokat az alatnica-dobes.com a termékek adás-vételére és üzleti kapcsolat kialakítására használja, és nem használja fel más célokra, illetve nem adja át harmadik feleknek.

Látogatók által hagyott megjegyzések, kommunikáció és egyéb tartalom
A látogatók megjegyzéseket fűzhetnek a termékekhez és e-mail üzeneteket küldhetnek az alatnica-dobes.com oldalra, amely jogosult nem megjeleníteni a rosszindulatú, sértő kijelentéseket tartalmazó, gyűlöletet szító és mások jogait bármilyen módon veszélyeztető megjegyzéseket. Az ilyen megjegyzéseket előzetes értesítés nélkül eltávolítjuk. Az alatnica-dobes.com nem engedélyezi a hamis névhasználatot és mások e-mail címével történő regisztrációt. Az ilyen tevékenységekkel szemben az alatnica-dobes.com megfelelő jogi eljárást indíthat.

Termékleírások
Az alatnica-dobes.com igyekszik a termékeket a lehető legpontosabban leírni. Az alatnica-dobes.com azonban nem garantálja, hogy az összes megadott termékadat 100%-ban pontos, teljes, megbízható és hibamentes. Ha az Ön által vásárolt termék eltér a webhelyen megadott adatoktól, visszaküldheti azt használatlan állapotban a teljes dokumentációval együtt, és mi visszatérítjük az árát.

Termékárak
A webhelyen feltüntetett összes termék ára áfával együtt értendő. Az alatnica-dobes.com kötelezi magát, hogy elfogadja azt az árat, amelyen a megrendelését leadta, függetlenül attól, hogy a termék ára a megrendelés leadása után változott-e. Az alatnica-dobes.com fenntartja a jogot, hogy törölje a megrendelést, ha durva hibát észlel az ár feltüntetése során, például ha 10 000 helyett 100 dinár szerepel.

Nyitvatartási idő
Az alatnica-dobes.com online áruház 00-24 óráig, a hét minden napján üzemel. Technikai problémák vagy karbantartási munkálatok esetén az oldal rövid ideig elérhetetlen lehet.

A webhelyen található adatok módosítása (frissítése)
Az alatnica-dobes.com fenntartja a jogot, hogy bármikor, előzetes értesítés nélkül módosítsa a webhely bármely oldalán megjelenített adatokat. Az alatnica-dobes.com látogatói nem jogosultak egyoldalúan módosítani a használati feltételeket, és minden ilyen módosítás érvénytelen, kivéve, ha a felek írásban megállapodnak.

Egyéb
Ezen használati feltételek egyes rendelkezéseinek részleges vagy teljes alkalmazhatatlansága vagy jogellenessége nem befolyásolja a többi rendelkezés érvényességét, amelyek teljes mértékben érvényben maradnak. Az alkalmazhatatlan vagy jogellenes rendelkezést egy megfelelő másik rendelkezés váltja fel. Ön beleegyezik, hogy a jelen használati feltételekből eredő jogait és kötelezettségeit nem ruházhatja át harmadik félre az alatnica-dobes.com kifejezett írásos engedélye nélkül.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..